Tehnično vprašanje?

Če imate vprašanje v zvezi z uporabo naravnega izvlečka (eterična olja, rastlinska olja, macerati, hidrosoli itd.), ste seveda na pravem mestu! La Compagnie des Sens vam daje na voljo svoje strokovno znanje in čas svojih ekip, da vam svetuje, ne glede na to, ali ste stranka ali ne. In če želite izvedeti več o naših metodah, je tukaj: kako so napisani naši nasveti?

Preden si ogledate spodnje strani, ali ste poskusili naše superb iskalna vrstica ? Odgovarja na veliko vprašanj!
Za zelo specifično vprašanje uporabite naš forum

Vprašanje v zvezi z vašim naročilom ali izdelkom?

Za vsa vprašanja v zvezi z naročilom (preteklim ali prihodnjim), potrebo po poprodajnih storitvah, izdelkom, ki vas zanima, tehničnimi težavami na spletnem mestu, najvarnejši način, da nas kontaktirate in hitro dobite odgovor, je pošljite nam e-pošto. Spodnji obrazec vsak dan pregledajo in obdelujejo naše ekipe (razen seveda ob vikendih).

PS: mogoče bi tukaj našli odgovor dostava in plačilo ali tam pogoji prodaje ?

Poslati sporočilo

 

Nisem mogel najti kategorije, ki ustreza mojemu sporočilu

Potrebujete naš nasvet, ki vas bo vodil pri uporabi naših izdelkov? :)

Splošno vprašanje?

Zadeva dobro dostavo mojega naročila

Rad bi spremenil svoje naročilo, ki še ni bilo poslano

Ali imate težave z dostopom do svojega računa?

Da svoje radosti posredujete nam

Se želite pridružiti avanturi?

Po upoštevanju naših nasvetov delite z nami svoja mnenja in vtise

Vložite zahtevek za vračilo izdelka

Poprodajne storitve in kakovost prejetega naročila

Imate težave pri plačilu naročila?

Pomagajte nam izboljšati :)

Kaj če bi namesto tega poklicali nas?

Ne, žal vas ne bomo preusmerili v klicni center, ki bi vas obravnaval kot kazen. Čeprav ni v modi, boste na spletu imeli ljudi s pravimi imeni Laura, Elsa, Clémence in Laura, ki vam odgovarja iz Lyona, 20 metrov od mesta, kjer izdelujejo vaše steklenice. Na voljo so od ponedeljka do petka, zjutraj od 8.00 do 12.15 in popoldne od 13.30 do 16.00. Za vsa logistična vprašanja ali v zvezi z našimi izdelki so izjemno učinkoviti. Mali dodatek? Vaša služba za stranke ima veliko znanja o aromaterapiji! In če je vaše vprašanje preveč specifično, se bodo obrnili na našo skupino strokovnjakov, da vam zagotovijo informiran in prilagojen odgovor.                                                                                                                                        04 82 53 40 22