Odprave

La Compagnie des Sens, specialist za spletno prodajo eteričnih olj, se zavzema za odpremo naročil v rekordnem času!

Paketi so odposlani v 48 urah delal največ po prejemu vašega plačila. Tej zamudi je dodana zamuda prevoznika, ki se razlikuje glede na ponudbo, ki jo izberete. Časi dostave, ki jih navajamo na straneh izdelkov, so okvirni in odvisni od izbranega prevoznika. 

Več načinov dostave

Za naše pošiljke smo izbrali več možnosti, ki ponujajo izbiro glede proračuna in rokov dostave:

  •   Prevzem na relejni točki (Colissimo ali Mondial Relay), na voljo za dostavo v metropolitanski Franciji, Belgiji ali Luksemburgu : najbolj ekonomičen

Od trenutka, ko vaš paket zapusti naše prostore, počakajte 48 do 72 delovnih ur dostave za celinsko Francijo (in 2 do 5 delovnih dni za Belgijo in Luksemburg), preden bo vaš paket na voljo mreži trgovcev v vaši bližini.

SMS in/ali e-pošta vas obvesti o prispetju vašega naročila na relejno točko.

  •   Prevzem na postaji Express (Chrono Relais): hitri cesti na relejni točki


Za vsa naročila, oddana od ponedeljka do petka pred 15. uro in namenjena v celinsko Francijo: hitra dostava na vaš dom naslednji delovni dan med 8. in 13. uro do lokalne relejne točke Chrono Relais. Prevzem vašega paketa ob predložitvi osebnega dokumenta in podpisa.

 

  •   Dostava na dom s Colissimo (sleden paket brez podpisa) ali Colis Privé : klasična formula doma

Od trenutka, ko vaš paket zapusti naše prostore, počakajte 48 do 72 delovnih ur za dostavo, preden je paket vložen v vaš nabiralnik.

 

  •   Dostava na dom s Chronopostom: hitra cesta doma

Za vsa naročila, oddana od ponedeljka do petka pred 15. uro in namenjena v celinsko Francijo: hitra dostava na vaš dom naslednji delovni dan med 8. in 13. uro (vključno s sobotami). Ročna dostava (vedno boljše!  ^^) in proti podpisu.

Chronopost vas o času dostave obvesti z SMS-om in/ali e-pošto zjutraj na dan dostave.

 

  •   Chrono Express International – sledenje in dostava proti podpisu

Dostava zunaj celinske Francije: dostavljeno v 48 urah na francoska čezmorska ozemlja, v 1 do 3 delovnih dneh v Evropo in v 2 do 5 delovnih dneh v ostali svet.

Pozor: če ste v tujini in na francoskih čezmorskih ozemljih, lahko nastanejo stroški carinjenja ali pristaniške pristojbine, odvisno od vaše države in zneska vašega naročila. Prosimo, da se vnaprej pozanimate pri pristojnih organih v vaši državi ali na njihovi spletni strani.

 

  •   Izterjava na kraju samem: to je bolj humano!

Ubijte dve muhi na en mah in nas pridite pozdravit tako, da prevzamete naročilo v naših prostorih v Lyonu od ponedeljka do petka, od 8.00 do 12.15 in od 13.15 do 16.00.

Obnovitveni naslov je: 

2 Rue Saint Jean de Dieu
69007 LYON

 

Ko je vaše naročilo na odhodni liniji, boste po e-pošti prejeli povezavo, ki jo je mogoče klikniti, kar vam bo omogočilo spremljanje pravilne dostave vašega naročila.

Med pošiljanjem vašega paketa in njegovo dostavo vas vabimo, da spremljate svojo neželeno pošto, da ne boste zamudili nobene pomembne komunikacije v zvezi z uspešno dostavo vašega naročila.

Cene

Na splošno vam Compagnie des Sens pomaga financirati prevoz, tako da prispeva 50 % stroškov pošiljanja. Ponujamo tudi 2 ravni brezplačne dostave.
Od 33,50 € nakupov vam je na voljo dostava na relejno točko (Colissimo ali Mondial Relay) v metropolitanski Franciji in Belgiji.
Od 57,50 € nakupov je na voljo tudi hitra dostava na relejne točke Chrono Relais. 

Cena je odvisna od teže paketa, zneska vašega naročila in lokacije prejemnika naročila (v Franciji ali tujini).

Svetujemo vam, da svoje nakupe združite v eno naročilo, sicer boste morali plačati stroške pošiljanja za vsakega od njih.

Pakiranje

Posebej smo pozorni na pripravo vašega paketa in njegovo zaščito! Vsako naročilo je zapakirano v določeno embalažo, prilagojeno in predvsem v celoti reciklirano!

Kritje dostave

Trenutno zagotavljamo dostavo v celinski Franciji in v tujini, v Švici, Evropi in ... pravzaprav ves svet !*

Pozor: če ste v tujini in na francoskih čezmorskih ozemljih, lahko nastanejo stroški carinjenja ali pristaniške pristojbine, odvisno od vaše države in zneska vašega naročila.

* razen destinacij, ki zavračajo uvoz vseh ali dela naših izdelkov na svoje ozemlje.

Vračilo izdelkov

Če želite v 14 dneh po prejemu naročila odstopiti in vrniti celotno ali del naročila, pojdite na območje za stranke, da podate zahtevo in tukaj za vse pravne informacije (CGV – člen 15: pravica do odstopa).

Stroške pošiljanja za to vračilo ostanejo odgovornost kupca, ki odstopi.

Ko prejmemo vaš paket in ko preverimo, da je njegova vsebina nova (neodprta, neuporabljena ali neporabljena), vam bomo v 10 delovnih dneh povrnili nakupno vrednost izdelka(-ov). Brez stroškov pošiljanja od porabe.

Kakršnega koli vračila izdelka(-ov), ki ni v skladu z našimi pogoji in pogoji ali ni vnaprej najavljeno v vašem območju za stranke, ni mogoče obdelati. Hvala za razumevanje.

Plačilno sredstvo

Ker mora spletno nakupovanje ostati preprosto, ponujamo 4 različne načine plačila:

  • Bančne kartice (kartic American Express ne sprejemamo)
  • Prek PayPala
  • S čekom (še posebej, če svojemu čeku priložite majhno opombo samo za nas)
  • S prenosom
Pri teh zadnjih dveh načinih plačila naše računovodstvo čaka na prejem čeka ali nakazila, da sproži pripravo naročila.
Očitno so vse spletne transakcije varno.