La Compagnie des Sens je podjetje s sedežem v Lyonu, katerega cilj je že 8 let vsem omogočiti uporabo rastlin v vsakdanjem življenju. Eterična olja, macerati popkov, zdravilne rastline, hidrosoli, suho sadje, superživila: Narava ponuja toliko čudes za skrb za vaše zdravje! Naša ambicija je, da vas povežemo z njo.

Družba čutov hover image

Zakaj obstajamo?

Vsak posel obstaja iz svojega razloga. Tukaj je naš: vam omogočajo, da odkrijete vse dobro, kar lahko rastline naredijo za vas

Razumeti zakaj
Družba čutov hover image

Kdo smo mi ?

Smo majhno podjetje s 40 zaposlenimi v Lyonu. In čeprav na internetu ni modno, vse delamo sami da vam zagotovimo dosledno in popolno storitev, človeško storitev.

Poglejte naše obraze!
Družba čutov hover image

Izdelki popolne kakovosti

Ponudba izvlečkov s pričakovanimi lastnostmi zahteva izvajanje drastičnih ... in edinstvenih postopkov kakovosti! Vsaka serija, ki jo pakiramo, je tako preživela a zelo stroga izbira, tudi če to pomeni, da ni na zalogi če surovina ne ustreza našim zahtevnim merilom kakovosti. Nikoli ne sklepamo kompromisov, nikoli ne tvegamo, da vas bodo ti čudoviti izdelki, ki nam jih ponuja narava, razočarali. Zato se tega ne bojimo povedati, na to smo celo zelo ponosni: naši izdelki so izjemno kakovostni. 

Naš pristop k kakovosti
Družba čutov hover image

Natančno strokovno znanje za celovito poučevanje

Naše spletno mesto združuje na tisoče strani nasvetov, ki natančno preučujejo vse, kar smo lahko izvedeli o lastnostih, uporabi in previdnostnih ukrepih več sto rastlin in njihovih koncentratov. Vse to z enim namenom: vam nudimo natančne, celovite in razumljive nasvete! Želimo, da ti naravni izvlečki postanejo dostopni vsem, tako da čim bolj populariziramo občutljiva biokemična vprašanja, ki se skrivajo za vsako rastlino, pa tudi da odgovorimo na tiste, ki bolj strokovnjaki ali bolj radovedni, kot mi, želijo razumeti, kako deluje.

Kako so napisani naši nasveti?

Vam je bil ta članek v pomoč?

  

Povprečna ocena: 4.7 ( 791 glasov)